Hotronic Lääne OÜ – Teie usaldusväärne partner nõrkvoolutööde alal

Hotronic Lääne OÜ loodi aastal 2005 ning kuni aastani 2010 oli põhiliseks tegevuskohaks Lääne Eesti ja ettevõtte büroo asus Pärnus.
Alates 2010. aasta teisest poolest tegutseb Hotronic Lääne peamiselt Harjumaal. Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on valve- ja läbipääsusüsteemide, videovalvesüsteemide, tuleohutussüsteemide ja isikukaitsesüsteemide projekteerimine, paigaldus ja hooldus.
Tegeleme ka oma koostööpartnerite seadmete hulgimüügiga.
Oma tegevuse eesmärgiks oleme seadnud kõrgel tehnilisel tasemel klientide vajaduste rahuldamise, pakkudes selleks kaasaegseid seadmeid ja taskukohaseid hindu.
tulehäiresüsteemide
videovalvesüsteemide
tehnilise valve süsteemide
läbipääsu kontrollsüsteemide
arvuti- ja sidevõrkude
helindussüsteemide
müük, projekteerimine, paigaldus, hooldus ja audit.

Videovalve

Videovalve on üks efektiivsemaid viise, kuidas tagada ettevõtte või kodu turvalisus. Meie spetsialistid aitavad teil leida sobiva lahenduse vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Pakume erinevaid kaameratüüpe ning kvaliteetseid salvestusseadmeid, mis võimaldavad teil jälgida oma vara 24/7.

Läbipääsu süsteemid

Läbipääsusüsteemid on olulised, et tagada ettevõtte turvalisus ja vältida volitamata juurdepääsu. Meie spetsialistid pakuvad laia valikut läbipääsusüsteeme, sealhulgas kaartidega juurdepääsu, biomeetrilisi lahendusi ja palju muud. Meie läbipääsusüsteemid on tõhusad ja lihtsad kasutada.

Tuleohutus süsteemid

Tuleohutus on iga ettevõtte jaoks oluline. Meie spetsialistid aitavad teil valida sobiva tuleohutussüsteemi vastavalt teie vajadustele. Pakume erinevaid lahendusi, sealhulgas suitsuandureid, sprinklersüsteeme ja tulekahjuhäireid. Meie tuleohutussüsteemid tagavad teie ettevõtte turvalisuse.

Projekteerimine

Pakume valve-, video- ja tulekahjuhäiresüsteemi (ATS) projekteerimist, hooldamist ja paigaldust koos süsteemi kasutamise väljaõppega. Projekteerimisel arvestame kliendi soovidega ja paigaldusel objekti iseärasustega, et saavutada parim tulemus. Meie tehnikud on professionaalsed ja suurte kogemustega.
Spetsiaalselt kliendi jaoks väljatöötatud valvelahendusi saab ühendada ka olemasoleva turvasüsteemiga.

Hooldus

Valve- ja häireedastusseadmete korrasolek ning töökindlus on esmatähtsad. Riskide maandamiseks pakume valveobjektile paigaldatud häiresüsteemi hooldust, mille käigus kontrollitakse seadmete korrasolekut ja vastavust ettenähtud parameetritele. Hoolduse käigus ilmnenud rikked kõrvaldatakse. Automaatse tulekahjuhäiresignalisatsiooni (ATS) seadmete hooldustöödel lähtume päästeseadusest.

Paigaldus

Paigaldame turva- ja nõrkvoolusüsteeme: tulehäiresüsteemid, videovalvesüsteemid, tehnilise valve süsteemid, läbipääsu kontrollsüsteemid, arvuti- ja sidevõrgud, helindussüsteemid.

Valveseadmed PC, TSC. ESMI, Teletek, Detectomat
Läbipääsusüsteem – Soyal, Hotsec.
ATS – Detectomat, Teletek.
Videovalveseadmed – Dahua, Hikvision, Avigilon.

Elektritööd ja käidukorraldus

Mis on käiduteenus?
Käidukorraldus on elektrituru-seadusest tulenev kohustus kõigile hoonetele, mille peakaitse on suurem kui 100 A või mille elektrisüsteem on kõrgepingel. Käidukorralduse eesmärk on tagada hoone elektrisüsteemi ohutus ning tõrgeteta toimimine.
Pakume Sinu hoonetele terviklikku elektrilahendust. Võtame kogu asjaajamise enda peale.
Kontrollime regulaarselt
Viime korrapäraselt läbi elektrisüsteemi tehnilisi kontrolle, et avastada normidest kõrvalekalded võimalikult kiiresti.
Paberid korda!
Hoiame korras hoone elektrisüsteemi dokumentatsiooni, projektid, skeemid ja hoolduskava.
Hooldus
Korraldame kõik vajalikud elektrihooldus- ja parandustööd, et tagada hoone elektrisüsteemi tõrgeteta töö.
Meie käiduteenus sisaldab lisaks kohustuslikule käidukorraldusele ka abi hoone elanikele ja rentnikele elektriprobleemide lahendamisel.

Meie Tooted

Videovalveseadmed

Valveseadmed

Läbipääsuseadmed

Tulehäireseadmed

Isikukaitsesüsteemid

Videokonverents süsteemid

Hoonehaldussüsteem

Intercom süsteem

Droonivastased süsteemid